Mantorp 2002


Hej kära läsare!



Dagarna före race.




Dagarna före race.

Snyft! snyft!! sista racet för året, snyft! snyft!! och ännu mera snyft!!! då jag själv inte ens skall köra. Men kära vänner ropa inte hej ännu för så lätt slipper ni mej inte. Jag lär dyka upp i Mantorp på Fredakvällen och även Lördagen. Vem skulle annars skriva spydigheter om er?

Ja så lätt kan en säsong komma till ända om man inte har ordning på prylarna, för som ni väl alla vet så avslutades min säsong i Knutstorp av ett motorras.
Skulle jag få gissa så är ni nog många som är lite nyfikna på vad som hände med min motor. Nåja ni kan allt vänta, och ta er till Mantorp så skall ja berätta. Är ni däremot inte intresserade så kan ni ju glädjas över det faktum att jag inte skrev om det här.

Då jag inte skall köra själv och därmed inte heller fått några slutinstruktioner så vet jag tyvärr inte hur många eller vilka som anmält sig till Mantorp. Men jag hoppas att det blir mycket bilar och mycket spännande fajter att skriva om.
Tider mm kommer att om möjligt läggas ut på hemsidan under Fredagen när jag väl kommit till banan och införskaffat denna information. Så tills vidare go vänner! Lycka till och tänk på att "Det viktigaste är inte att vinna" ..... Eller??
Tillbaka till början?




















































Pole Position

# #
# #
# #
# #
# #
# #
# #
# #
# #
# #
# #
# #
# #


































Tack för ordet
Mikael Johansson